Descoperă-ți și Practică Misiunea Ta Profesională!
Curs București 10-11 iunie 2023
Trainer Irina Lupașcu

           Ce vei face la acest curs?

      Toți ne naștem cu un potențial profesional ideal pentru noi. Nimeni nu știe cu adevărat care este potențialul lui adevărat până când îl îndeplinește. Îndeplinirea Misiunii Profesionale este împlinirea potențialului cu care ne naștem, utilizarea talentelor și darurilor pe care le-am primit în loc să le irosim. Genialitate, adevăr, libertate, bucurie, inspirație, creativitate, adundență, autenticitate sunt doar câteva din atributele Misiunii Profesionale.

    Majoritatea oamenilor care și-au descoperit Misiunea lor Profesională spun că nu ei și-au găsit misiunea, dar că misiunea lor i-a găsit pe ei. Ce nu spun este că i-a găsit în momentul în care au fost pregătiți pentru ea. Cursul acesta este despre cum să te pregătești pentru Misiunea ta Profesională.

   Misiunea Profesională a fiecăruia reprezintă responsabilitatea noastră de a ne folosi resursele pentru noi și pentru ceilalți iar rezultatul este evoluția. Modul în care ajungem să ne descoperim și să practicăm Misiunea Profesională este prin auto-cunoaștere, asumare, curaj, maturizare, dezvoltare și acțiune conștientă.

     Cursul are la bază experiența proprie și a celor care au participat la acest curs cu rezultate spectaculoase, studii din neuroștiință, neuroplasticitate, fizică cuantică, dezvoltare personală, spiritualitate, psihologie, managementul schimbării, modificarea comportamentului.

    Scopul acestui curs este ca Tu să-ți descoperi, să-ți asumi și să practici Misiunea ta Profesională.

Cursul Descoperă-ți Misiunea Profesională este varianta avansat, recomandat să-l urmați după cursul Creează-ți Jobul Ideal.

Ce vei obține la acest curs:

Descătușează-ți Creativitatea!

Află care sunt darurile tale și folosește-le în viața ta! Ele sunt comoara ta!

Tu ești un Co-Creator Puternic! Descătușează-ți Potențialul!

Dacă nu Acum, atunci când?


  

   Cui se adresează acest curs?

   Celor care se simt pregătiți să-și descopere și să practice Misiunea lor Profesională

    Vârsta nu contează, importantă este DECIZIA că vrei să faci lucrurile pentru binele tău

    Celor care au obosit să-și irosească timpul și sănătatea în activități care nu îi reprezintă

   Celor care vor să-și utilizeze talentele și potențialul

    Studenților și elevilor care vor să afle direcția potrivită lor

Managerilor care au nevoie de ceva nou în activitatea lorPerioada de desfășurare

     Cursul se va desfășura pe parcursul a 2 zile

Locația București

10-11 iunie

Hotel Lido

Interval orar 10.00-16.00Înscrieri

   Înscrierile se fac pe adresa  office@succestraining.ro

      sau

      la numărul de telefon  0742261502


      Înscrierile se fac cu minim 2 zile înainte de începerea cursului.


În prețul cursului vei primi suportul de curs și 6 meditații înregistrate.
 Preț


     Prețul cursului este 490 ron


     Plata se face în contul 


   RO46BRDE240SV26156062400

Irina Lupașcu Intreprindere Individuală      De ce să participi la acest curs?

     Ca să îți dai șansa să te trezești în fiecare dimineața cu perspectiva de a face ceea ce îți place.

     Viața este resursa noastră cea mai prețioasă. Și de multe ori o irosim, ne irosim timpul și sănătatea în activități care nu ne plac și nu ne dau satisfacție. Rezultatul este stresul, epuizarea fizică și psihică, frustrarea, depresia, lipsa sensului și a bucuriei. Ne simțim deconectați și limitați. 

    Și, în loc să ne căutăm drumul nostru, să ne descoperim pe noi și dorințele noastre, ne stabilim așteptări în funcție de realizările altora. Nu poți să-ți găsești drumul tău urmând drumul altuia.        

Exprimarea adevărului tău este cheia către starea ta de bine și împlinire.

 În acest curs vei obține claritate asupra drumului tău, curaj să-l urmezi, disciplină să-l aduci în realitatea ta, maturitatea să ți-l asumi și bucuria să trăiești această realitatea. Noi sunt Creatorii realității noastre și împreună vom creea magie, întâmplări extraordinare și sincronicități.


Agendă Curs Descoperă-ți Misiunea Profesională


Conectează-te cu Misiunea ta Profesională

 În prima parte a cursului vei afla detaliat ce este Misiunea Profesională, unde te afli cu exactitate în acest moment raportat la Misiunea ta, care sunt blocajele care te-au împiedicat până acum să-ți descoperi și să-ți practici misiunea și cum să le dezactivezi și cum să aplici cel mai important ingredient vocațional.


Împlinirea potențialului tău

Etapa a 3-a a cursului este despre disciplină, acțiune conștientă și implementarea schimbării cu ușurință. Perseverența și viziunea viitorului tău te motivează iar bucuria și starea de prezență te ghidează în călătoria ta de practicare a Misiunii tale Profesionale. Evoluția permanentă ca mod de viață.

Testimoniale

"Cursul la care m-am simțit omul potrivit la locul potrivit!

Energia Irinei Lupașcu este magnifică, te face să uiți de existența timpului și a spațiului și te ajută să pășești într-o lume magică în care totul este posibil!

Cea mai mare realizare în urma cursului este declarația fetiței mele de 3 ani jumătate care i-a povestit bunicii că mami nu mai este stresată, iar schimbările abia acum încep să apară. Este un curs care mi-a schimbat atenția înspre bucurie și abundență."

Mulțumes, Irina Lupașcu!

                                       Monica Tolbaru

 "Curajul Irinei m-a ajutat să găsesc curajul de a merge pe drumul meu. 

Irina e un formator care m-a ajutat să găsesc curajul de a merge pe drumul meu prin descoperirea misiunii mele profesionale. 

M-a făcut să înțeleg că e posibil să am jobul ideal sau afacerea ideală, doar trebuie să mă clarific ce îmi doresc, prin anumite întrebări și exerciții de conștientizare.

Mulțumesc, Irina, pentru tot cu recunoștință!"

  Eudochia Zavedia Pascal

"Cursul acesta a venit exact la momentul potrivit și, deși nu știam nimic despre el când am ajuns la primul modul și am întâlnit atâtea persoane minunate și o atmosferă atât de primitoare și energizată , am știut cumva că sunt la locul potrivit. Am fost complet prezentă  în fiecare secundă încât să nu ratez nici un pic din informațiile care mi s-au părut extrem de bine structurate și prezentate. Îndemnurile constante, mi-au plăcut cel mai mult. Mă simțeam motivată și inspirată în fiecare moment. 

Fiecare curs mă încărca cu energie și stare de bine de parcă aș fi putut imediat după ce plecam să mut munții din loc. Ai îmbinat exercițiile concrete și discuțiile bazate pe tema misiunii profesionale cu un concept întreg care se poate aplica în orice domeniu. Am învățat cât de important este să-ți asculți vocea interioară și să nu te lași afectat de restul lumii și că adevărata putere se află dintotdeauna înăuntru fiecăruia și trebuie doar să exersăm puțin și să o lăsăm să se manifeste.

Simt magia! Mulțumesc!"

                                                  Andreea Ghiață

"Mă mutasem recent în București și începusem să mă gândesc la găsirea unui nou job.

Căutam un loc de muncă care să-mi placă, unde să merg cu bucurie, să mă împlinească.

Imediat după ce am participat la cel de-al doilea modul al cursului a apărut oportunitatea unui job nou la care m-am angajat imediat.

Datorită participării la acest curs, am avut o experiență benefică. În primul rând m-a ajutat să-mi găsesc un job așa cum mi l-am dorit, iar apoi am învățaț o serie întreagă de practici și metode menite să ne dezvolte psihologic și care pot fi aplicate și în celelalte sfere ale existenței.

Recomand cu căldură acest curs!Sunt sigur că va fi util pentru voi, indiferent în ce punct al vieții voastre vă aflați.

 Cu onestitate,"

  Tarquinius Stamate
"Cursul Descoperă-ți Misiunea Profesională a reprezentat pentru mine mai mult decât un curs.

A însemnat/înseamnă descoperirea personalității mele și a posibilităților pe care le pot accesa în viață. La fiecare modul m-am încărcat cu multă energie pozitivă, benefică, creatoare. 

Am aflat că viața are mult mai mult de oferit și cum să obțin ce are viața de oferit. 

Am fost un grup plin de energie pe care am simțit-o la fiecare întâlnire, cu fiecare meditație făcută. Sunt foarte încântată de participarea mea la curs , deoarece mi-a adus o schimbare totală a perspectivei de a vedea lucrurile, am mai multă încredere în mine, în viață, sunt mai calmă, mai curajoasă, mai pozitivă. 

Pur și simplu, m-am schimbat! Mulțumesc din toată inima!"

Viorica Serediuc       


"Cursul Irinei Lupașcu este tot ceea ce ai nevoie pentru a te regăsi atunci când simți că scopul tău trebuie să fie unul măreț, că poți fi mai mult decât ceea ce ești în prezent.

Irina îți pune la dispoziție toate uneltele necesare acestei transformări de care ai nevoie pentru a aexcela în viața profesională, transformare care începe de fapt la nivelul cel mai profund al sinelui. Cu un nou mod de a gândi, privești viața dintr-o nouă perspectivă și lucrurile extraordinare nu încetează să apară ca urmare a conștientizării că tu îți poți creea realitatea. Mulțumesc pentru acest curs revelator!"

                                                        Mihaela Botezatu


        Despre Trainer 

        Irina este trainer autorizat de Autoritatea Națională de Certificări, are peste 18 ani de experiență profesională, din care peste 7 ani în zona de top management, unde a condus o echipă de peste 60 de oameni și peste 8 ani în domeniul trainingului. A susținut zeci de cursuri în diferite domenii, a lucrat cu sute de cursanți și s-a întâlnit cu multe întâmplări neprevăzute. Domeniile în care susține cursuri sunt dezvoltare profesională, dezvoltare personală, management și comunicare.

  În anul 2019 a lansat cartea Creează-ți Jobul Ideal care reprezintă suportul de curs al acestui curs. 

  Explică într-un mod non-formal, este relaxată și se bucură de ceea ce face.

  Pasiunea ei este să înțeleagă modul în care are loc schimbarea comportamentului uman și să o aplice. A participat la  12 cursuri internaționale  transformatoare susținute de Dr. Joe Dispenza (cel mai recunoscut specialist în neuroștiință și neuroplasticitate la nivel mondial) și Eckhart Tolle - ghid spiritual recunoscut pentru fascinanta lucrare Puterea Prezentului.

   "Atunci când crezi în tine, totul devine posibil." Irina Lupașcu

     Vă aștept cu drag să creăm magie împreună!

Creează-ți Jobul Ideal

E-book gratuitÎnscrie-te acum și vei primi copia ta pe mail
Urmează pașii din această carte și vei afla cum poți să-ți creezi Jobul tău Ideal.

Abonează-te