Descriere curs 
5 întâlniri din 16 martie - 10 aprilie 2023

       Cât te-a costat stresul până în prezent? Emoții negative care s-au hrănit cu energia ta, relații cu oamenii dragi conflictuale, decizii luate din frică sau la nervi, oportunități pierdute și multe altele.

     Cum ar fi să fii calm și relaxat? Să faci lucrurile cu pasiune, bucurie și ușurință, să știi exact ce să faci atunci când factorii de stres acționează în viața ta. 

     Oboseala permanentă,epuizarea, un nivel scăzut de energie și vitalitate, lipsa de bucurie pentru activitățile zilnice, lipsa de sens, lipsa motivației,reacții disproporționate - te enervezi ușor fără motiv, dependențe, probleme de sănătate...toate acestea sunt efecte ale stresului și burn-out-ului.

      Stresul ne afectează mental, emoțional și fizic. Este un inamic tăcut care acționează ca picătura chinezească. Așa cum este importantă igiena zilnică, la fel este și igiena stresului făcută zilnic, altfel stresul se acumulează și preia conducerea.

      Cea mai mare problemă pe care o cauzează stresul este că devenim dependenți de el, fără ca măcar să conștientizăm. Cu cât mai dependenți devenim de stes, cu atât mai greu scăpăm de el. Începem să ne trăim viața ca pe un maraton și nu putem să ne oprim.

     Acest curs este construit pe fundația cunoașterii și conștientizării - ce este stresul și cum acționează. Atuncii când știi mecanismul înțelegi de ce un anumit set de măsuri sunt necesare.

     Apoi abordează soluția, mai precis modalități de reducere a stresului, ceea ce presupune schimbare și obiceiuri noi, pe care le vom parcurge împreuna.

    Fă schimbarea pe care vrei să o vezi în lume!


Durata cursului și Detalii Administrative 

   Cursul se desfășoară online, pe platforma Zoom,  pe parcursul a 5 săptămâni, 3 ore /săptămână. 

     Preț/Modul - 130 ron . Total curs 650. Fiecare întâlnire este înregistrată și veți primi înregistrarea. În acest cost sunt incluse și meditațiile pe care le primiți în format audio.


   Modulul  1 în data de 16 martie 2023, interval orar  17.30-20.30
Modulul  2  în data 23 martie 2023, interval orar  17.30-20.30 
Modulul 3  în data 30 martie 2023,  interval orar   17.30 - 20.30
Modulul 4 în data de 6 aprilie 2023, interval orar 17.30 - 20.30
Modulul 5 în data de 10 aprilie 2023, interval orar 17.30 - 20.30


    Înscrierea se face prin mail la adresa office@succestraining.ro sau la nr de tel 0742261502


Structura detaliată

Modul 1 Conștientizarea stresului și a efectelor din viața ta

Asumarea Responsabilității. 

Stabilirea Intenției. Decizia. Identifică factorii tăi de stres - exercițiu. Plan de acțiune - minte, corp, suflet. Meditație

Modul 2 Importanța stării de prezență și a meditației.

 Cum dizolvam emoțiile vechi. Schimbarea perspectivei.Drumul către o minte nouă. Gânduri noi. Obiceiuri zilnice. Meditație

Modul 3 Schimbă-ți emoțiile. Acțiuni inspirate. Schimbarea energiei.Scurtarea răspunsului la stres. Meditație.

Modul 4 Elimină stresul acumulat în corp. Eliminarea ciclului stresului. Obiceiuri zilnice. Importanța sportului, alimentașiei, bucuriei.

Modul 5 Deschide-ți inima. Cedează controlul Sufletului tău. Hrănește-ți Sufletul. Meditație.


 Subiecte abordate

        Despre Trainer 

        Irina este trainer autorizat de Autoritatea Națională de Certificări, are peste 18 ani de experiență profesională, din care peste 7 ani în zona de top management, unde a condus o echipă de peste 60 de oameni și peste 8 ani în domeniul trainingului. A susținut zeci de cursuri în diferite domenii, a lucrat cu sute de cursanți și s-a întâlnit cu multe întâmplări neprevăzute. Domeniile în care susține cursuri sunt dezvoltare profesională, dezvoltare personală, management și comunicare.


  Explică într-un mod non-formal, este relaxată și se bucură de ceea ce face.

  Pasiunea ei este să înțeleagă modul în care are loc schimbarea comportamentului uman și să o aplice. A participat la  12 cursuri internaționale  transformatoare susținute de Dr. Joe Dispenza (cel mai recunoscut specialist în neuroștiință și neuroplasticitate la nivel mondial) și Eckhart Tolle - ghid spiritual recunoscut pentru fascinanta lucrare Puterea Prezentului.

   "Atunci când crezi în tine, totul devine posibil." Irina Lupașcu

     Vă aștept cu drag să creăm magie împreună!

Un om fericit și relaxat este un om creativ!