EROUL - curs de evoluție personală
Curs în sală -  București 
29-30 Aprilie  2023 (modul 1)
Trainer Irina Lupașcu

      Prezentare curs

     Curs de evoluție personală. Scopul acestui curs este  este înțelegerea și aprofundarea stării de prezență, declanșarea schimbării și gestionarea acesteia spre evoluție și îndeplinirea potențialului prin  parcurgerea scării evoluției personale.

      Cursul cuprinde noțiuni și explicații din fizică, chimie, astronomie, fizică cuantică, epigenetică, psihologie, neuroștiință, spiritualitate. Cu capul în nori și cu picioarele pe Pământ este una dintre legile echilibrului, această lege este integrată și evidențiată în acest curs prin faptul că abordarea și utilitatea cursului este practică, cursul are  intenție transformațională iar teoria susține înțelegerea practicii și disciplinii propuse. O parte importantă a acestui curs o reprezintă practica din timpul cursului prin exerciții și meditații (+ disciplina zilnică recomandată).

      Noi suntem Co-Creatorii Realității noastre! Până nu integrăm adevărul acestei legi universale, viața ne va purta pe valurile minții noastre subconștiente conform tuturor programelor, tiparelor, fricilor, limitărilor cu care am fost programați în mica copilărie, vom recrea tiparul gândurilor și emoțiilor noastre la nesfârșit (până la suferința insuportabilă). Asta înseamnă că nu ne îndeplinim responsabilitatea vieții noastre. Responsabilitatea vieții noastre este să știm cu claritate și adevăr ce vrem și să manifestăm acel ceva. Acesta este drumul evoluției noastre. Ca să obținem ce vrem trebuie să ne depășim toate limitările și blocajele care nu ne permit evoluția. Aici intervine necesitatea schimbării. Schimbarea necesară este dificilă. Ca să devii cu adevărat Co-Creatorul vieții tale este necesar să înțelegi cum funcționăm (minte, corp, suflet), ce ne motivează, ce ne determină să acționăm, ce acționează schimbarea în viața noastră, cum gestionăm schimbarea și obstacolele și cum să generăm din interior echilibrul, armonia și bucuria vieții.


      Care este scopul nostru?

   Scopul aparent este să ne îndeplinim dorințele și toți avem dorințele noastre personale. În adevărata sa dimensiune, scopul este să ne transformăm personalitatea. Doar cedarea controlului către Sinele nostru ne ghidează pe calea evoluției. 

     Majoritatea ne dorim sănătate (mai ales dacă nu o avem), iubire, bani, experiențe, jobul ideal, partenerul ideal, familia armonioasă cu copii sănătoși și iiubitori, călătorii în jurul lumii, apreciere, validare și tot așa...multe dorințe. Doar că undeva pe acest traseu, se rupe firul, ceva nu mai funcționează, ne blocăm undeva, nu reușim să ne îndeplinim dorințele, sau le împlinim și suntem dezamăgiți de rezultat. Viața ne oferă frustrare, deznădejde, neputință. Suntem obosiți, nervoși, furioși, avem resentimente, urâm, suntem invidioși, dăm vina pe ceilalți (sau pe noi), judecăm, comentăm, suntem nemulțumiți, suntem mereu pe fugă după ceva. Ne-am pierdut libertatea, bucuria, valorile...ne-am pierdut pe noi.

   Nu mai avem timp să ne oprim și doar să ne bucurăm de momentul prezent, nu este important pentru noi să ne întrebăm care este scopul vieții noastre, care este Visul vieții noastre. Și pentru că nu facem ce este cu adevărat important în viața noastră, intervine Divinitatea și ne dă o dramă cu scopul de a ne trezi din iluzie.  În fața suferinței, omul dă drumul la control, cedează.  Atunci când este bolnav, când este singur, când este rănit, când cineva drag a plecat...începem să ne punem întrebarea Care este scopul vieții mele? De ce sunt aici? Cine sunt eu?

     Începem să realizăm cât de multe lucruri fără importanță ne-au furat atenția și energia și începem să căutăm ce este cu adevărat important.

    De ce să așteptăm suferința ca să ne schimbăm? De ce să nu ne schimbăm când condițiile ne sunt prielnice.

     Începem să dorim să fim bine, să fim sănătoși, să fim bucuroși, să fim în armonie cu noi și cu lumea, să facem pace. Și apoi ne întrebăm care este misiunea noastră și astfel începem să ne urmăm dorințele care sunt în inima noastră, pentru care a fost necesară suferința și drama ca să dărâme zidurile din jurul ei. Și ne trezim, începem să înțelegem, ne conectăm la ceva măreț, suntem inspirați, energici, ghidați de o viziune. Suntem în călătoria noastră, nu mai suntem ca o barcă la mila valurilor.

     Suntem pe drumul Eroului.

     Și cine este Eroul? Eroul este cel care înțelege cu mintea și știe cu inima, este cel care acționează la momentul potrivit, este cel care trece prin schimbare victorios, este cel care reușește. Reușește să-și transforme visele în realitate. Nu visele din ego, ci visul sufletului. Știe care este Visul lui pentru că îl simte în inima lui. Are curajul să acționeze pentru că fără curaj nimic nu este posibil.

    Eroul înțelege că noi suntem Co-Creatorii realității noastre. Înțelege modul în care ne creăm realitatea și aplică cunoașterea pentru a-și atinge potențialul.

    Eroul este cel care în călătoria sa urcă scara spre evoluție. Deși pentru fiecare dintre noi drumul este diferit, scările evoluței sunt aceleași.

   Fundația este starea de prezență, acesta este începutul călătoriei. Din ea activăm curajul. Apar obstacole  și activăm puterea și perseverența. Răsplata este bucuria, ea ne învață să cedăm controlul. Când cedăm controlul, energia noastră se amplifică și suntem inspirați. Inspirația ne ghidează către Iubire. Când inima se umple de Iubire, te simți recunoscător pentru toată existența ta și asta crează fundația abundenței. Cumulul experiențelor duce la înțelepciune și ne deschide către transformare. Nimic nu mai contează, totul este realizat. Interiorul reflectă exteriorul.


Obiective curs Eroul

Detalii administrative

Cursul se desfășoară pe parcursul a 3 întâlniri de câte 2 zile.

București

Modulul 1+2 în data de 29-30 aprilie 

Modulul 3+4  în data de 13-14 mai 

Modulul 5 în data 27 -28 mai

Interval orar 09.00-17.00

Preț /întâlnire 490 ron (total curs 1470 ron)

Înscrierea se face prin mail la adesa office@succestraining.ro sau la numărul de telefon 0742261502

Înscrierea se face cu minim 2 zile înainte de începerea cursului.

Plata se face în contul RO46BRDE240SV26156062400, Irina Lupașcu Întreprindere Individuală

În prețul cursului veți primi suport de curs și 3 meditații înregistrate.


     Structură curs

Modulul 1 Starea de prezență. Activare Curaj. Activare Putere

Modulul 2 Bucurie. Detașare. Energie

Modulul 3 Inspirație. Iubire. Recunoștință

Modulul 4 Abundență. Înțelepciune. Transformare

Modulul 5 Iubirea de Viață. Iubirea de oameni


Vă aștept cu drag și bucurie pentru crearea unei vieți magnifice!        Despre Trainer 

        Irina este trainer autorizat de Autoritatea Națională de Certificări, are peste 18 ani de experiență profesională, din care peste 7 ani în zona de top management, unde a condus o echipă de peste 60 de oameni și peste 8 ani în domeniul trainingului. A susținut zeci de cursuri în diferite domenii, a lucrat cu sute de cursanți și s-a întâlnit cu multe întâmplări neprevăzute. Domeniile în care susține cursuri sunt dezvoltare profesională, dezvoltare personală, management și comunicare.

  Explică într-un mod non-formal, este relaxată și se bucură de ceea ce face.

  Pasiunea ei este să înțeleagă modul în care are loc schimbarea comportamentului uman și să o aplice. A participat la  12 cursuri internaționale  transformatoare susținute de Dr. Joe Dispenza (cel mai recunoscut specialist în neuroștiință și neuroplasticitate la nivel mondial) și Eckhart Tolle - ghid spiritual recunoscut pentru fascinanta lucrare Puterea Prezentului.

   "Atunci când crezi în tine, totul devine posibil." Irina Lupașcu

     Te aștept cu drag să creăm magie împreună!

Creează-ți Jobul Ideal

E-book gratuitÎnscrie-te acum și vei primi copia ta pe mail
Urmează pașii din această carte și vei afla cum poți să-ți creezi Jobul tău Ideal.

Abonează-te