MESAJ AUTENTIC     CLARITATE        BUCURIE        CONECTARE        ENERGIE     PASIUNE 

CURS PUBLIC SPEAKING 
CURS ONLINE LIVE INTENSIV
CURS BAZAT PE PRACTICĂ ÎN PROPORȚIE DE 95%
5 MODULE
ÎNCEPEM PE 28 mai 2024

Ce vei face pe parcursul acestui curs?

       De ce un curs practic de public speaking?  Devii un bun vorbitor în public abia atunci când practici vorbitul în public, când experiementezi și te antrenezi constant. Acest curs îți ofera posibilitatea să îți antrenezi abilitatea de a vorbi în public într-un mediu sigur care te susține, te încurajează și îți oferă pas cu pas ghidare ca să îți îmbunătățești abilitatea de a vorbi în public. Este un curs bazat pe partea teoretică - vei primi structurat toate informațiile utile care să te ajute să-ți construiești discursul și pe partea practică - în fiecare întâlnire, tu și colegii tăi veți susține discursuri live. 

Cum te ajută acest curs să devii rapid și eficient un bun vorbitor în public?

Informații administrative 

Când?

Acest curs se desfășoară pe parcursul a 5 întâlniri, la distanță de 7 zile una de alta. Știu că lucrezi, astfel încât intervalul orar ține cont de acest aspect.

Modul 1 data 28 mai, 17.30-20.30 

Modul 2 data 4 iunie, 17.30 - 20.30

Modul 3 data 11 iunie, 17.30 - 20.30

Modul 4 data 18 iunie, 17.30 - 20.30

Modul 5 data 25 iunie, 17.30 -20.30

Unde?

Online, pe platforma Zoom.

Poate ai credința că nu se poate ține un curs de public speaking online, că este restrictiv.

Și eu am avut inițial dubii, dar am vrut să testez. Și sunt deja la a 10-a ediție online pentru că  rezultatele mi-au depășit așteptările.


Încearcă și te vei convinge!

Detalii înscriere

Înscrierea se face prin mail la adresa irinukal@yahoo.com

sau la numărul de telefon

0742261502

Grupa are doar 6 locuri astfel încât fiecare participant să poată susține discurs.


Trainer

Irina Lupașcu 


Preț

130 ron/ întâlnire

Se pot achita înainte sau după fiecare întânire. Cursul se achită integral chiar dacă nu puteți participa la toate întâlnirile, grupa are un loc limitat de locuri și locul se rezervă pt dvs. În plus primiți materialele integrale ale cursului și înregistrările.

Cont RO46BRDE240SV26156062400

Irina Lupascu Intreprindere Individuală

Primești suportul de curs, înregistrarea fiecărei întâlniri și Certificat de participare Succes Training     

 Vorbitul în public nu este despre tine, este despre ceilalți, mai precis despre ce poți să le oferi celorlalți.

     Dacă ești pregătit să te deschizi către posibilități noi te aștept cu drag !


Testimoniale

"Bună! Vreau să vă împărtășesc în câteva cuvinte experința mea incredibilă pe care am trăit-o alături de Irina. Cursul nu a fost pentru mine ceva la care mă așteptam. A fost extrem de mult peste așteptări. Mi-am găsit pentru prima oară valorile și potențialul. Am reușit să trec peste principala mea frică, aceea de a vorbi în public. 

Frica asta îmi bloca efectiv viața și deși am avut întotdeauna ceva de spus , rămâneam închisă în mine. 

Pot să apun acum public, că da, Irina, cu modalitatea ei de a pune în valoare și a scoate în evidență ce e mai bun în oameni, îți dă impulsul cel mai bun să-ți schimbi viața.

 Mulțumesc draga mea!"

Ema 

"Am primit cu mare drag invitația Irinei Lupașcu de a participa la acest curs. Știam din start că va fi ceva special (am mai participat la cursuri susținute de ea) și nu m-am înșelat. Am avut parte de 7 întâlniri magice în care am întâlnit oameni speciali care mi-au devenit prieteni. Am văzut evoluții fantastice ale celor care nu credeau că vor stăpâni arta vorbitului în public. Da, se poate!

Deși am ceva experiență și pentru mine a fost o provocare pentru că emoțiile apar indiferent de câte ori ai vorbit în fața unui auditoriu.

Vă invit cu mare drag să participați la acest curs dacă simțiți că aveți nevoie de ghidare ca să deveniți un bun vorbitor în public. Trainerul, structura cursului și atmosfera creată sunt cu adevărat speciale."

Mădălina 

"Cursul este foarte provocator, interesant, bine structurat și emoționant.

 Am prins curaj, am învățat să mă gestionez emoțional când vine vorba de vorbitul în public, am căpătat încredere prin sprijinul colegelor  și încet-încet , m-am apucat de vorbit și, mai mult decât atât, a început să-mi placă foarte mult.

 Irina este un trainer foarte bun, a reușit să empatizeze cognitiv și emoțional cu noi, ne-a dat feed-back-uri foarte utile, mi-a plăcut mult că a intuit și știut momentul oportun de a ne impulsiona să fim mai bune și spun cu toată sinceritatea că e unul din cei mai implicați traineri cu care am lucrat.

Recomand cursul din toată inima!"

Bianca 

Deci dacă m-ai ști...eu eram genul de persoană care dacă ajungeam la o petrecere nu știam unde să mă ascund ca să nu vorbesc cu nimeni.

La prezentările pentru facultate deși știam și exersam enorm pentru a vorbi, parcă uitam ce aveam de spus și după mă trezeam cu ce aș fi putut să zic.

Și când aveau prietenii petreceri eram anxioasă dacă aveau invitați pe care nu îi știam de mult timp.

Dar are Irina o energie extraordinară. DEci m-am simțit atât de bine cu celelalte fete de parcă ne știam de ani de zile și puteam să povestesc orice.

Și mi-am vindecat în timpul cursului multe frici doar prin prezență. Dar înainte de curs am decis că îl urmez indiferent cât de prost mă descurc.

Țin minte că după prima prezentare am tremurat cam 20-30 minute, nici nu am mai putut asculta bine ce s-a vorbit. Apoi mi-am revenit. La următoarea ședință tremuratul a durat 2-5 minute.  La ultima deja am vorbit liber, fără să îmi mai fac discursul și să îl exersez, doar mi-am pus câteva idei pe hârtie.

A fost extraordinară experiența!

Diana


Am fost onorată să particip la cursul de public speaking. Irina, ești un mentor extraordinar!

La acest curs nu doar am învățat abilități extraordinare pentru a vorbi în public, dar am și descoperit în ce constă magia vorbitului în public și mi-am dat seama cât de mult îmi place.

Plus că am avut binecuvântarea să am colege minunate, din toate punctele de vedere!

Mulțumesc! Mulțumesc! Mulțumesc!

Elena


Ei bine, au am simțit ceva foarte diferit de vreo 2 săptămâni încoace, și anume că mă exprim mult mai bine. Mai liber. Și mi s-a dat feed-back-ul asta în sfera privată. În sfera profesională am vorbit cu o grămadă de oameni necunoscuți și am vorbit bine. Fără vocea din mintea mea.

Asta este o relatare succintă a impactului mare pe care l-a avut cursul asupra mea, însă o relatare suficientă pentru ca tu să știi cât de recunoscătoare îți sunt!


Silvia

Super acest curs! Toți ați fost Super!

Pentru mine feed-back-ul a fost unul din punctele forte. Un feed-back sincer, din toată inima, rar se mai găsește. Un alt punct care a contat foarte mult pentru mine a fost diversitatea experiențelor de viată a fiecăruia dintre noi. M-a ajutat mult și înregistrarea discursului meu în care mi-am împins limitele. Am simțit că am cu cine.

Remus


Despre Trainer

        Despre Trainer 

        Irina este trainer autorizat de Autoritatea Națională de Certificări, are peste 18 ani de experiență profesională, din care peste 7 ani în zona de top management, unde a condus o echipă de peste 60 de oameni și peste 8 ani în domeniul trainingului. A susținut zeci de cursuri în diferite domenii, a lucrat cu sute de cursanți și s-a întâlnit cu multe întâmplări neprevăzute. Domeniile în care susține cursuri sunt dezvoltare profesională, dezvoltare personală, management și comunicare.

  Una dintre pasiunile ei este vorbitul în public și modalitățile prin care putem genera schimbări majore prin intermediul vorbitului în public. Are peste 5 ani de experiență în susținerea cursului de public speaking cu rezultate extraordinare.

  Explică într-un mod non-formal, este relaxată și se bucură de ceea ce face.

  Pasiunea ei este să înțeleagă modul în care are loc schimbarea comportamentului uman și să o aplice. A participat la  12 cursuri internaționale  transformatoare susținute de Dr. Joe Dispenza (cel mai recunoscut specialist în neuroștiință și neuroplasticitate la nivel mondial) și Eckhart Tolle - ghid spiritual recunoscut pentru fascinanta lucrare Puterea Prezentului.

   "Atunci când crezi în tine, totul devine posibil." Irina Lupașcu

     Vă aștept cu drag să creăm magie împreună!

Creează-ți Jobul Ideal

E-book gratuitÎnscrie-te acum și vei primi copia ta pe mail
Urmează pașii din această carte și vei afla cum poți să-ți creezi Jobul tău Ideal.

Abonează-te