Sesiuni individuale de Ghidare în Carieră

De ce să alegi sesiunile individuale de ghidare în carieră?

Simți că te-ai blocat în plan profesional și nu știi ce să faci?

Am trecut și eu prin această situație de mai multe ori în viața mea profesională (și nu numai) și am testat mai multe posibile soluții, mi-am schimbat perspectiva (dacă nu ești în locul potrivit această metodă funcționează pentru o perioadă scurtă de timp) , am analizat obiectiv situația și am enunțat problema iar apoi am stabilit obiective Smart, am schimbat situația, am acceptat, mi-am învățat lecțiile (câteodată dureroase), m-am focusat pe rezultat, m-am detașat, am vizualizat, am creeat conștient ceea ce mi-am propus. În funcție de situația în care m-am aflat toate au funcținat sau măcar m-au dus către următorul pas.

Important este să ai curajul să acționezi diferit față de cum ai acționat până acum. Este important să conștientizezi unde te afli acum, cum ai ajuns aici, unde te-ai blocat și unde vrei să ajungi.

Iar ca să acționezi trebuie să-ți depășești limitele, trebuie să devii o variantă îmbunătățită a ta, trebuie să-ți depășești mintea care analizează și reanalizează la nesfârșit aceleași povești și aceleași situații disfuncționale pe care tot ea le-a creat.

Și este ușor să-ți depășești frica atunci când îi înțelegi mecanismele.

Varianta ideală este să ai o persoană care să te ghideze prin proces, prin schimbare, prin frică, să-ți spună ce urmează și cum să te pregătești pentru ce urmează. O persoană care a trecut prin asta. Pentru că atunci când suntem singuri este mai ușor să renunțăm.

Am aplicat ceea ce am învățat din propria-mi experiență în zeci de cursuri, cu sute de participanți și rezultate minunate au apărut. Asta m-a determinat să public cartea Creează-ți Jobul Ideal.

Îmreună reușim mai ușor!

Fascinația mea a fost și este: ce putem să facem ca să ne creăm joburile ideale, să ne folosim și să ne înmulțim darurile.

De peste 5 ani susțin cursul Creează-ți Jobul Ideal, am lucrat cu zeci de cursanți, am perfecționat metoda și știu exact când și de ce apar rezultate, știu care este procesul și cum să aplic formula. Apoi am publicat și cartea Creează-ți Jobul Ideal pentru că am vrut ca toși cei interesați să aibă acces la această cunoaștere.

Simți că a venit momentul ca și tu să-ți creezi Jobul tău Ideal și să faci o schimbare în viața ta profesională?

Te aștept cu drag să lucrăm împreună!

Detalii administrative

Durată sesiune: 2 ore, sunt recomandate 3 ședințe la distanță de 3 săptămâni (aferente celor 3 părți: Dezactivarea blocajelor, Stabilirea caracteristicilor, Activarea curajului)

Preț ședință : 330 ron  (pentru cei cu care am lucrat în cursuri sau individual 250 ron)

Locație: Online zoom sau live în orașul Iași

Programările se fac prin e-mail sau telefon

Contact 0742261502

Mail irina.lupascu16@gmail.com
        Despre 

        Irina este trainer autorizat de Autoritatea Națională de Certificări, are peste 18 ani de experiență profesională, din care peste 7 ani în zona de top management, unde a condus o echipă de peste 60 de oameni și peste 8 ani în domeniul trainingului. A susținut zeci de cursuri în diferite domenii, a lucrat cu sute de cursanți și s-a întâlnit cu multe întâmplări neprevăzute. Domeniile în care susține cursuri sunt dezvoltare profesională, dezvoltare personală, management și comunicare.

  În anul 2019 a lansat cartea Creează-ți Jobul Ideal care reprezintă suportul de curs al acestui curs. 

  Explică într-un mod non-formal, este relaxată și se bucură de ceea ce face.

  Pasiunea ei este să înțeleagă modul în care are loc schimbarea comportamentului uman și să o aplice. A participat la  12 cursuri internaționale  transformatoare susținute de Dr. Joe Dispenza (cel mai recunoscut specialist în neuroștiință și neuroplasticitate la nivel mondial) și Eckhart Tolle - ghid spiritual recunoscut pentru fascinanta lucrare Puterea Prezentului.

   "Atunci când crezi în tine, totul devine posibil." Irina Lupașcu

     Vă aștept cu drag să creăm magie împreună!

Testimoniale

"Am contactat-o pe Irina cu 1 lună înainte să ies din concediu creștere copil. Eram într-o stare de incertitudine deoarece simțeam că nu îmi mai doresc să mă întorc în același loc de muncă, în organizația în care lucram de 16 ani. În aceea lună, iulie, mă sunaseră să îmi propună un post inferior.

Am aflat de cursul Irinei de pe FB și mă gândeam că m-ar putea ajuta. Așa și a fost! Ne-am înțeles rapid, m-a consiliat să începem modul individual (cursul de grup ar fi început în septembrie) și după primul modul , în aceiași lună - iulie, în viața mea a apărut oportunitatea unui nou job (printr-o serie de sincronicități).

Am dat și am luat interviul și din 1 August am început la noul loc de muncă, pe un post ok, într-o echipă cu valori similare cu ale mele, flexibilitate la program și un salariu mai mare decât cel pe care ar fi trebuit să fiu. Această schimbare în planul fizic în cazul meu s-a materializat foarte repede. Procesul de schimbare continuă. Am continuat și modulul 2 și 3, acum, când scriu acest mesaj, sunt în luna septembrie, am 1 lună jumătate la noul angajator, pot spune că alegerea a fost una necesară și utilă. Irina m-a încurajat și sprijinit să acționez cu curaj. Am întalnit colegi faini, clienți noi...e bine! O recomand cu toată încrederea!

Mă simt sprijinită în acest demers conștient al schimbării profesionale! Si ai reușit să aduci să aduci bucurie și motivație, atât prin cunoașterea transmisă, cât și prin instrumentele de lucru cartonașe, agenda, meditații. 

Structura este bine gândită și mai important este că m-a făcut să conștientizez importanța asumării responsabilității asupra propriei vieți, a alegerilor. Am făcut în sfârșit distincția între gândurile care alimentează emoțiile de care sunt dependentă și cele conștiente și acum pot să recunosc tiparele și poveștile...îți mulțumesc Irina, pentru acestea și pentru tot binele care l-ai semănat în viața mea și nu l-am cuprins aici!

Dumnezeu să te binecuvânteze! Viață trăită în pace și împlinire!

 Alina"

Creează-ți Jobul Ideal

E-book gratuitÎnscrie-te acum și vei primi copia ta pe mail
Urmează pașii din această carte și vei afla cum poți să-ți creezi Jobul tău Ideal.

Abonează-te