Despre Irina Lupascu

Irina este trainer autorizat de Autoritatea Națională de Certificări, are peste 18 ani de experiență profesională, din care peste 7 ani în zona de top management, unde a condus o echipă de peste 60 de oameni și peste 8 ani în domeniul trainingului. A susținut zeci de cursuri în diferite domenii, a lucrat cu sute de cursanți și s-a întâlnit cu multe întâmplări neprevăzute. Domeniile în care susține cursuri sunt dezvoltare profesională, dezvoltare personală, management și comunicare.

În anul 2019 a lansat cartea Creează-ți Jobul Ideal.

Explică într-un mod non-formal, este relaxată și se bucură de ceea ce face.

Pasiunea ei este să înțeleagă modul în care are loc schimbarea comportamentului uman și să o aplice. A participat la  12 cursuri internaționale  transformatoare susținute de Dr. Joe Dispenza (cel mai recunoscut specialist în neuroștiință și neuroplasticitate la nivel mondial) și Eckhart Tolle – ghid spiritual recunoscut pentru fascinanta lucrare Puterea Prezentului.

 “Atunci când crezi în tine, totul devine posibil.” Irina Lupașcu

     Vă aștept cu drag să creăm magie împreună!

Atunci când ne descoperim și ne depășim limitările devenim un model că se poate. Cu cât experimentăm mai mult, cu atât devenim nelimitați.Atunci când unul dintre noi are curajul să pășească în necunoscut, integrează procesul de depășire a limitelor. El devine astfel valoros și pentru ceilalți pentru că îi poate inspira și ghida prin proces.

Pentru că îmi plac oamenii și cred că doar împreună putem să devenim mai buni, am căutat mereu metode de îmbunătățire continuuă a rezultatelor și m-am orientat către cunoaștere și implementare.

Ceea ce am experimentat în cariera mea, așa Da-urile și așa Nu-urile, pasiunea pentru cunoaștere, pasiunea pentru dezvoltare personală și spirituală, auto-disciplina, obiectivele clar stabilite m-au ghidat către valorile mele, către ceea ce îmi place să fac și anume zona de învățare.

Am participat la numeroase  cursuri de dezvoltare personală și profesională, am experimentat informațiile și acest cumul m-a determinat să împărtășesc informațiile și experiențele.

Consider că bucuria în viață vine prin asumare, inspirație, intuiție și mai ales din starea de prezență!