Descoperă-ți Vocația și bucură-te de activitatea ta profesională
Curs Iași 22 - 23 Aprilie 2023
Curs Intensiv
Trainer Irina Lupașcu

              Simți că nu ți-ai găsit vocația și îți irosești timpul și sănătatea?

          Te aștept la cursul Creează-ți Jobul Ideal să identifici gândurile, credințele limitative și emoțiile care te sabotează în activitatea ta profesională și să le dezactivezi. În felul acesta îți poți manifesta potențialul. Apoi vom face trecerea din starea de supraviețuire, de luptă către starea de creație, de împlinire. Iar din această stare vom seta caracteristicile jobului tău ideal și vom creea conștient acestă realitate.

     Apoi vom activa curajul și vom dezactiva frica pentru că chiar și atunci când apar oportunități noi în viața noastră, apare frica de a acționa și de a face schimbarea.

     Țin acest curs de 7 ani. Concluzia clară este că FUNCȚIONEAZĂ! 

      În cele 2 zile  îți voi arăta formula completă a metodei prin care și tu poți să-ți creezi Jobul tău Ideal.

      Este un curs de dezvoltare personală și profesională care te va ghida să-ți creezi Jobul tău Ideal și astfel să faci trecerea de la a visa ceea ce îți dorești să faci la a trăi zilnic această realitate. Cursul are la bază studii științifice, principii din neuroștiință, neuroplasticitate, spiritualitate și este bazat pe experiența proprie și a participanților a căror rezultate demostrează eficiența acestei metode.

     Dacă ai juns în punctul în care nu mai ești dispus să-ți irosești timpul, sănătatea și energia în activități profesionale care nu îți aduc bucurie, înseamnă că acest curs intensiv este pentru tine!

      Petrecem în medie 8 ore zilnic la locul de muncă. Dacă activitatea profesională nu te împlinește și nu simți bucurie înseamnă că stresul face parte din viața ta profesională și că îți irosești cele mai prețioase resurse - timpul și sănătatea.

      A venit momentul să faci o schimbare în viața ta și nu știi de unde să începi? Acest curs te va ajuta să găsești claritate și să-ți creezi Jobul tău Ideal. 

Jobul tău Ideal nu este un vis, este un potențial, iar dacă ai curajul să urmezi acest potențial, va deveni realitatea ta

    

      Toți ne naștem cu un potențial profesional ideal pentru noi. Nimeni nu știe cu adevărat care este potențialul lui adevărat până când îl îndeplinește. Îndeplinirea jobului tău Ideal este împlinirea potențialului cu care ne naștem, utilizarea talentelor și darurilor pe care le-am primit în loc să le irosim. Genialitate, adevăr, libertate, bucurie, inspirație, creativitate, adundență, autenticitate sunt doar câteva din atributele Misiunii Profesionale.

    Majoritatea oamenilor care și-au descoperit Jobul Ideal spun că nu ei și-au găsit jobul ideal, dar că jobul lor ideal i-a găsit pe ei. Ce nu spun este că i-a găsit în momentul în care au fost pregătiți pentru ea. Cursul acesta este despre cum să te pregătești pentru Jobul tău Ideal.

Scopul acestui curs este ca Tu să-ți descoperi, să-ți asumi și să practici Jobul tău Ideal.


Ce vei obține la acest curs?

Descătușează-ți Creativitatea!

Află care sunt darurile tale și folosește-le în viața ta! Ele sunt comoara ta!

Tu ești un Co-Creator Puternic! Descătușează-ți Potențialul!

Dacă nu Acum, atunci când?


   Cui se adresează acest curs?

   Celor care se simt pregătiți să-și descopere și să practice Jobul lor Ideal

    Vârsta nu contează, importantă este DECIZIA că vrei să faci lucrurile pentru binele tău

    Celor care au obosit să-și irosească timpul și sănătatea în activități care nu îi reprezintă

   Celor care vor să-și utilizeze talentele și potențialul

    Studenților și elevilor care vor să afle direcția potrivită lor

   Managerilor care au nevoie de ceva nou în activitatea lor

Detalii administrative

Dată 22 - 23 Aprilie 2023 Iași hotel Arnia

 Interval orar 10.00 - 18.00

+2 întălniri online 

12 mai 17.00 - 20.00

26 mai 17.00 - 20.00

Preț 570 ron (pot fi achitați în 2 rate)

Cursul va avea loc la Hotel Arnia Iași

Înscrierea se face prin mail la adresa irina.lupascu16@gmail.com  sau la numărul de telefon 0742261502

Înscrierea se face cu minim 2 zile înainte de începerea cursului.

Plata se face în contul RO46BRDE240SV26156062400, Irina Lupașcu Întreprindere Individuală

În prețul cursului veți primi suport de curs și 6 meditații înregistrate.


      De ce să participi la acest curs?

     Ca să îți dai șansa să te trezești în fiecare dimineața cu perspectiva de a face ceea ce îți place.

     Viața este resursa noastră cea mai prețioasă. Și de multe ori o irosim, ne irosim timpul și sănătatea în activități care nu ne plac și nu ne dau satisfacție. Rezultatul este stresul, epuizarea fizică și psihică, frustrarea, depresia, lipsa sensului și a bucuriei. Ne simțim deconectați și limitați. 

    Și, în loc să ne căutăm drumul nostru, să ne descoperim pe noi și dorințele noastre, ne stabilim așteptări în funcție de realizările altora. Nu poți să-ți găsești drumul tău urmând drumul altuia.        

Exprimarea adevărului tău este cheia către starea ta de bine și împlinire.

 În acest curs vei obține claritate asupra drumului tău, curaj să-l urmezi, disciplină să-l aduci în realitatea ta, maturitatea să ți-l asumi și bucuria să trăiești această realitatea. Noi sunt Creatorii realității noastre și împreună vom creea magie, întâmplări extraordinare și sincronicități.


Agendă Masterclass Creează-ți Jobul Ideal

Testimoniale

"Cursul la care m-am simțit omul potrivit la locul potrivit!

Energia Irinei Lupașcu este magnifică, te face să uiți de existența timpului și a spațiului și te ajută să pășești într-o lume magică în care totul este posibil!

Cea mai mare realizare în urma cursului este declarația fetiței mele de 3 ani jumătate care i-a povestit bunicii că mami nu mai este stresată, iar schimbările abia acum încep să apară. Este un curs care mi-a schimbat atenția înspre bucurie și abundență."

Mulțumes, Irina Lupașcu!

                                       Monica Tolbaru

 "Curajul Irinei m-a ajutat să găsesc curajul de a merge pe drumul meu. 

Irina e un formator care m-a ajutat să găsesc curajul de a merge pe drumul meu prin descoperirea misiunii mele profesionale. 

M-a făcut să înțeleg că e posibil să am jobul ideal sau afacerea ideală, doar trebuie să mă clarific ce îmi doresc, prin anumite întrebări și exerciții de conștientizare.

Mulțumesc, Irina, pentru tot cu recunoștință!"

  Eudochia Zavedia Pascal

"Cursul acesta a venit exact la momentul potrivit și, deși nu știam nimic despre el când am ajuns la primul modul și am întâlnit atâtea persoane minunate și o atmosferă atât de primitoare și energizată , am știut cumva că sunt la locul potrivit. Am fost complet prezentă  în fiecare secundă încât să nu ratez nici un pic din informațiile care mi s-au părut extrem de bine structurate și prezentate. Îndemnurile constante, mi-au plăcut cel mai mult. Mă simțeam motivată și inspirată în fiecare moment. 

Fiecare curs mă încărca cu energie și stare de bine de parcă aș fi putut imediat după ce plecam să mut munții din loc. Ai îmbinat exercițiile concrete și discuțiile bazate pe tema misiunii profesionale cu un concept întreg care se poate aplica în orice domeniu. Am învățat cât de important este să-ți asculți vocea interioară și să nu te lași afectat de restul lumii și că adevărata putere se află dintotdeauna înăuntru fiecăruia și trebuie doar să exersăm puțin și să o lăsăm să se manifeste.

Simt magia! Mulțumesc!"

                                                  Andreea Ghiață

"Mă mutasem recent în București și începusem să mă gândesc la găsirea unui nou job.

Căutam un loc de muncă care să-mi placă, unde să merg cu bucurie, să mă împlinească.

Imediat după ce am participat la cel de-al doilea modul al cursului a apărut oportunitatea unui job nou la care m-am angajat imediat.

Datorită participării la acest curs, am avut o experiență benefică. În primul rând m-a ajutat să-mi găsesc un job așa cum mi l-am dorit, iar apoi am învățaț o serie întreagă de practici și metode menite să ne dezvolte psihologic și care pot fi aplicate și în celelalte sfere ale existenței.

Recomand cu căldură acest curs!Sunt sigur că va fi util pentru voi, indiferent în ce punct al vieții voastre vă aflați.

 Cu onestitate,"

  Tarquinius Stamate
"Cursul Descoperă-ți Misiunea Profesională a reprezentat pentru mine mai mult decât un curs.

A însemnat/înseamnă descoperirea personalității mele și a posibilităților pe care le pot accesa în viață. La fiecare modul m-am încărcat cu multă energie pozitivă, benefică, creatoare. 

Am aflat că viața are mult mai mult de oferit și cum să obțin ce are viața de oferit. 

Am fost un grup plin de energie pe care am simțit-o la fiecare întâlnire, cu fiecare meditație făcută. Sunt foarte încântată de participarea mea la curs , deoarece mi-a adus o schimbare totală a perspectivei de a vedea lucrurile, am mai multă încredere în mine, în viață, sunt mai calmă, mai curajoasă, mai pozitivă. 

Pur și simplu, m-am schimbat! Mulțumesc din toată inima!"

Viorica Serediuc       


"Cursul Irinei Lupașcu este tot ceea ce ai nevoie pentru a te regăsi atunci când simți că scopul tău trebuie să fie unul măreț, că poți fi mai mult decât ceea ce ești în prezent.

Irina îți pune la dispoziție toate uneltele necesare acestei transformări de care ai nevoie pentru a aexcela în viața profesională, transformare care începe de fapt la nivelul cel mai profund al sinelui. Cu un nou mod de a gândi, privești viața dintr-o nouă perspectivă și lucrurile extraordinare nu încetează să apară ca urmare a conștientizării că tu îți poți creea realitatea. Mulțumesc pentru acest curs revelator!"

                                                        Mihaela Botezatu


        Despre Trainer 

        Irina este trainer autorizat de Autoritatea Națională de Certificări, are peste 18 ani de experiență profesională, din care peste 7 ani în zona de top management, unde a condus o echipă de peste 60 de oameni și peste 8 ani în domeniul trainingului. A susținut zeci de cursuri în diferite domenii, a lucrat cu sute de cursanți și s-a întâlnit cu multe întâmplări neprevăzute. Domeniile în care susține cursuri sunt dezvoltare profesională, dezvoltare personală, management și comunicare.

  În anul 2019 a lansat cartea Creează-ți Jobul Ideal care reprezintă suportul de curs al acestui curs. 

  Explică într-un mod non-formal, este relaxată și se bucură de ceea ce face.

  Pasiunea ei este să înțeleagă modul în care are loc schimbarea comportamentului uman și să o aplice. A participat la  12 cursuri internaționale  transformatoare susținute de Dr. Joe Dispenza (cel mai recunoscut specialist în neuroștiință și neuroplasticitate la nivel mondial) și Eckhart Tolle - ghid spiritual recunoscut pentru fascinanta lucrare Puterea Prezentului.

   "Atunci când crezi în tine, totul devine posibil." Irina Lupașcu

     Vă aștept cu drag să creăm magie împreună!

Creează-ți Jobul Ideal

E-book gratuitÎnscrie-te acum și vei primi copia ta pe mail
Urmează pașii din această carte și vei afla cum poți să-ți creezi Jobul tău Ideal.

Abonează-te