Creează-ți Jobul Ideal! – curs intensiv dezvoltare profesională și personală Brașov, 4-5 aprilie 2020

Creează-ți Jobul Ideal – Curs de dezvoltare personală și profesională care te va ajuta să îți descoperi misiunea profesională  și să faci trecerea de la a visa ceea ce îți dorești să faci  la a trăi zilnic această realitate.

Să îți folosești calitățile cu care ai fost înzestrat duce la o viață trăită în împlinire și acesta este scopul acestui curs, să te ghideze către misiunea ta profesională. Cursul Creeză-ți Jobul Ideal are la bază studii științifice, principii din psihologie, neuroștiință, neuroplasticitate, descoperirea vocației și nu în ultimul rând experiența proprie și a multor oameni de succes care și-au descoperit și practică  cu bucurie misiunea profesională.

Cursul Creează-ți Jobul Ideal este destinat persoanelor care vor să descopere care este misiunea lor profesională și sunt dispuse să-și îndeplinească visele. Atunci când faci ceea ce îți place munca îți aduce bucurie, satisfacții și starea de împlinire. Când faci ceea ce « trebuie » te risipești și pierzi cea mai importantă resursa pe care o ai – timpul. Automat îți pierzi și sănătatea și starea de bine.

Atunci când faci ceea ce îți place și pentru care ai fost menit, aduci bucurie în viața ta și în viața celor din jurul tău. Dacă ți-ai găsit misiunea profesională munca îți aduce satisfacții și nu simți când trece timpul. Iar cea mai mare satisfacție este faptul că aduci o contribuție celor din jurul tău și  societății pentru că simți că munca ta contează și este apreciată, cursul Creează-ți Jobul Ideal te va ajuta să-ți îndeplinești visele.

Dacă ai ajuns în punctul în care nu mai ești dispus să îți irosești timpul și energia în activități care nu îți aduc bucurie atunci acest curs este pentru tine. Este un curs destinat persoanelor care vor să descopere care este jobul potrivit lor, jobul care le umple, care le ghidează către menirea lor profesională și sunt dispuse să-și îndeplinească visele.

Misiunea ta profesională face parte de cele mai multe ori din misiunea ta persoanală, este o parte integrantă importantă a acesteia iar cursul Creează-ți Jobul Ideal te va ajuta să o descoperi.

Gândește-te că petreci în medie 9 ore la serviciu în fiecare zi, iar dacă calitatea acestui timp nu îți aduce bucurie atunci întreaga ta viață este dată peste cap. Dacă nu ai un scop în ceea ce faci atunci nu faci altceva decât să risipești cea mai valoroasă resursa pe care o ai la îndemână, și anume timpul.

De asemenea zona profesională este strâns legată de bani, principalul motiv pentru care oamenii muncesc este ca să facă bani. Daca programele pe care le ai în  zona banilor sunt limitative atunci nu vei putea să faci suma de bani pe care ți-o dorești indiferent cât ești dispus să muncești. Vom lucra împreună la dezactivarea programelor și credințelor limitative legate de bani și crearea unui set noi de credințe  care vor activa un potențial nou.

Cum ar fi că TU să faci ceea ce îți place să faci? Ai fost înzestrat cu un dar divin și scopul este ca tu să te folosești de el în interesul tău și al celorlalți.

Imaginează-ți o lume în care toată lumea face lucrul la care se pricepe cel mai bine. Asta vom construi împreună în cadrul acestui curs și vom începe cu TINE !

 Ce vei dobândi la acest curs:

 -vei descoperi cum să-ți creezi Jobul Ideal și care este misiunea ta profesională

-vei învăța cum să dezactivezi rețele neuronale care te blochează

-vei învăța cum să identifici programele și credințele limitative pe care le ai

 -vei primi uneltele care să îți dea curajul să îți îndeplinești Jobul tău Ideal

 -îți vei crește încrederea în tine

 -vei deveni propriul tău stăpân

 -vei învață să accepți și să te bucuri de starea de incertitudine și de momentul prezent

 -vei începe să faci pașii necesari pentru îndeplinirea misiunii profesionale

 

Cui se adresează acest curs ?

Tuturor persoanelor care sunt în căutarea jobului ideal, al misiunii personale și profesionale. Este adresat celor care își dau seama că nu sunt pe drumul potrivit pentru că activitățile zilnice le epuizează toată energia și nu le aduc bucurie și împlinire și vor să facă o schimbare în viața lor. Este o unealtă minunată si pentru elevii de liceu și studenții care își caută drumul în viață.

Este un curs practic, interactiv, în timpul căruia vom identifica credințele limitative, programele si tiparele cursanților, vom face exerciții și meditații, vom creea caractersticile Jobului tău ideal, vom crea o disciplină de lucru, vei activa inspirația și curajul ca să acționezi.

Structura cursului

 

Cursul se va desfășura pe durata a 2 zile în intervalul orar 09.00 – 18.00. Cursul se desfășoară în week-end.

Prețul cursului – 700 ron. Pentru înscrierea la curs se va achita un avand de 50% din costul cursului.

(în prețul cursului sunt incluse materialele de lucru – caiet de lucru personalizat pentru disciplina zilnica realizat pentru un interval de lucru de 90 de zile, cartea Creează-ți Jobul Ideal, coffe-break).

Locația – Hotel Ramada Brașov, adresa Calea București nr. 13, Brașov.

Data 4 – 5 aprilie

Interval orar 09.00- 18.00

Tematica cursului:

 Cum să îți creezi realitatea pe care o vrei !

Acționează ! Depășirea obstacolelor și a sacrificiilor.

Depășirea fricii de necunoscut !

Înscrierile se fac la adresa de mail sau la nr de tel :

Trainer Irina Lupașcu – 0742261502

Mail : office@succestraining.ro

 

 

 

Prezentare  tematică curs

Nevoia de a ne găsi acel job care ni se potrivește, care ne aduce bucurie și satisfacții a devenit o temă de maxim interes la nivel mondial. Peste tot în lume a crescut nivelul și gradul de nemulțumire al oamenilor față de slujbele în care activează. Oamenii nu mai vor să muncească de dimineața până seara doar pentru a-și asigura un venit pentru supraviețuire. Sunt din ce în ce mai mulți oameni în situația în care jobul le distruge calitatea vieții.   Situația este cu atât mai presantă și pe fondul situației economice, a globalizării în ritm accelerat  în care economia de consum nu mai pune accent pe oameni ci doar pe exploatarea lor. De altfel nu cred că noi am fost creați să muncim 8-10 ore pe zi.

Trăim într-o societate în care muncim 8-10 ore pe zi în activități care ne epuizează energia vitală, care nu ne plac iar asta ne creează mult stres și ne îmbolnăvește. Munca nu este pentru mulți oameni o activitate care să îi ajute să se dezvolte, să crească, să evolueze, să devină mai buni ci este o activitate care îi seacă de energie vitală si de bucurie.

Cum să ieși din starea de supraviețuire ?

Când ne referim la profesia ideală gândul ne duce cumva la ideea conform căreia Creatorul sau destinul a desemnat fiecăruia dintre noi un job care să ni se potrivească « mănușă », singurul din mii și mii de joburi care ni se potrivește perfect, care ne este predistinat și cu ajutorul căruia ne vom găsi fericirea.

 Doar că această idee este în contradicție cu faptul că Creatorul ne-a lăsat liberi, ne-a dat liber arbitru și ne-a lăsat posibilitatea de a alege orice vrem, iar acesta este tocmai cel mai prețios dar al nostru și ne-a dat ca și caracteristică esențială – caracteristica de creatori.

 În prima parte vom dezactiva tiparele neuronale care ne țin blocați și ne împiedică să acționăm conform dorințelor noastre. De multe ori ceea ce ne dorim este bine ascuns în subconștientul nostru și ca să ne dăm seama de adevăratele noastre dorințe trebuie să înlăturăm filtrul tiparelor, programelor și credințelor limitative.

  Ieșirea din tipare, programe și credințe limitative este primul pas iar pentru asta este nevoie de identificare, acceptare și dezactivare și împreună vom parcurge acești pași.

 Mintea noastră este formată din mintea conștientă și mintea subconștientă. Aproximativ 95- 97% este repezentată de mintea subconștientă și aprox 3- 5 % de mintea conștientă.  Noi ne creem realitatea prin intermediul gândurilor noastre. Avem în medie 70.000- 80.000 de gânduri în fiecare zi. 90 % din gândurile noastre sunt repetitive. Aceste gânduri crează realitatea noastră.

 Care este probabilitatea ca noi să experimentăm lucruri noi, trăiri noi, senzații noi în contextul în care noi rulăm aceleași gânduri? Astfel gândim la fel, simțim la fel și acționăm la fel în fiecare zi.

 Modul în care gândim acum este din obișnuință, pe pilot automat. Noi suntem suma  trecutului nostru. Toate experiențele pe care le-am avut până acum ne determină modul în care gândim și simțim.  Mai mult decât atât corpul nostru a preluat controlul și în cea mai mare parte a timpului funcționăm pe pilot automat.

 Vom face trecerea pe parcursul cursului din ieșirea din blocaje spre crearea realității pe care ne-o dorim prin modelarea caracteristicilor personalității noastre care ne vor ajuta să obținem ceea ce ne dorim – curaj, nobilitate, genialitate, pasiune, inspirație, vitalitate, claritate, starea de prezență, detașarea, grația și recunoștința.

Vă astept cu drag să creeam conștient!

Irina Lupașcu