Creează-ți Jobul Ideal – Curs de dezvoltare personală și profesională care te va ajuta să îți descoperi misiunea profesională  și să faci trecerea de la a visa ceea ce îți dorești să faci  la a trăi zilnic această realitate.

Să îți folosești calitățile cu care ai fost înzestrat duce la o viață trăită în împlinire și acesta este scopul acestui curs, să te ghideze către misiunea ta profesională. Cursul Creeză-ți Jobul Ideal are la bază studii științifice, principii din psihologie, neuroștiință, neuroplasticitate, descoperirea vocației și nu în ultimul rând experiența proprie și a multor oameni de succes care și-au descoperit și practică  cu bucurie misiunea profesională.

Cursul Creează-ți Jobul Ideal este destinat persoanelor care vor să descopere care este misiunea lor profesională și sunt dispuse să-și îndeplinească visele. Atunci când faci ceea ce îți place munca îți aduce bucurie, satisfacții și starea de împlinire. Când faci ceea ce « trebuie » te risipești și pierzi cea mai importantă resursa pe care o ai – timpul. Automat îți pierzi și sănătatea și starea de bine.

Atunci când faci ceea ce îți place și pentru care ai fost menit, aduci bucurie în viața ta și în viața celor din jurul tău. Dacă ți-ai găsit misiunea profesională munca îți aduce satisfacții și nu simți când trece timpul. Iar cea mai mare satisfacție este faptul că aduci o contribuție celor din jurul tău și  societății pentru că simți că munca ta contează și este apreciată, cursul Creează-ți Jobul Ideal te va ajuta să-ți îndeplinești visele.

Dacă ai ajuns în punctul în care nu mai ești dispus să îți irosești timpul și energia în activități care nu îți aduc bucurie atunci acest curs este pentru tine. Este un curs destinat persoanelor care vor să descopere care este jobul potrivit lor, jobul care le umple, care le ghidează către menirea lor profesională și sunt dispuse să-și îndeplinească visele.

Misiunea ta profesională face parte de cele mai multe ori din misiunea ta persoanală, este o parte integrantă importantă a acesteia iar cursul Creează-ți Jobul Ideal te va ajuta să o descoperi.

 

Cum ar fi că TU să faci ceea ce îți place să faci? Ai fost înzestrat cu un dar divin și scopul este ca tu să te folosești de el în interesul tău și al celorlalți.

Imaginează-ți o lume în care toată lumea face lucrul la care se pricepe cel mai bine. Asta vom construi împreună în cadrul acestui curs și vom începe cu TINE !

 Ce vei dobândi la acest curs:

 -vei descoperi cum să-ți creezi Jobul Ideal și care este misiunea ta profesională

-vei învăța cum să dezactivezi rețele neuronale care te blochează

-vei învăța cum să identifici programele și credințele limitative pe care le ai

 -vei primi uneltele care să îți dea curajul să îți îndeplinești Jobul tău Ideal

vei învăța să fii Creator în viața ta profesională

 -îți vei crește încrederea în tine

 -vei deveni propriul tău stăpân

 -vei învață să accepți și să te bucuri de starea de incertitudine și de momentul prezent

 -vei începe să faci pașii necesari pentru îndeplinirea misiunii profesionale

 

Cui se adresează acest curs ?

Tuturor persoanelor care sunt în căutarea jobului ideal, al misiunii personale și profesionale. Este adresat celor care își dau seama că nu sunt pe drumul potrivit pentru că activitățile zilnice le epuizează toată energia și nu le aduc bucurie și împlinire și vor să facă o schimbare în viața lor. Este o unealtă minunată si pentru elevii de liceu și studenții care își caută drumul în viață.

Este un curs practic, interactiv, în timpul căruia vom identifica credințele limitative, programele si tiparele cursanților, vom face exerciții și meditații, vom creea caractersticile Jobului tău ideal, vom crea o disciplină de lucru, vei activa inspirația și curajul ca să acționezi.

Structura cursului

 

Cursul se va desfășura pe durata a 2 zile în intervalul orar 09.00 – 18.00. Cursul se desfășoară în week-end.

Prețul cursului – 700 ron. Pentru înscrierea la curs se va achita un avand de 50% din costul cursului.

(în prețul cursului sunt incluse materialele de lucru – caiet de lucru personalizat pentru disciplina zilnica realizat pentru un interval de lucru de 90 de zile, cartea Creează-ți Jobul Ideal, coffe-break).

Locația – Hotel Lido by Phoenicia, Bulevardul Magheru, Nr 5-7, București.

Data 22-23 august 2020

Interval orar 09.00- 18.00

Tematica cursului:

 Cum să îți creezi realitatea pe care o vrei !

Acționează ! Depășirea obstacolelor și a sacrificiilor.

Depășirea fricii de necunoscut !

Înscrierile se fac la adresa de mail sau la nr de tel :

Trainer Irina Lupașcu – 0742261502

Mail : office@succestraining.ro

 

 

Vă astept cu drag să creeam conștient!

Irina Lupașcu

Testimoniale Curs