Curs de dezvoltare personală și profesională care te va ajuta să îți descoperi misiunea profesională  și să faci trecerea de la a visa ceea ce îți dorești să faci  la a trăi zilnic această realitate.

Să îți folosești calitățile cu care ai fost înzestrat duce la o viață trăită în împlinire și acesta este scopul acestui curs, să te ghideze către misiunea ta. Cursul are la bază studii științifice, principii din psihologie, neuroștiință, dezvoltare personală și nu în ultimul rând experiența proprie și a multor oameni de succes care și-au descoperit și practică  cu bucurie misiunea profesională.

Acest curs este destinat persoanelor care vor să descopere care este misiunea lor profesională și sunt dispuse să-și îndeplinească visele. Atunci când faci ceea ce îți place munca îți aduce bucurie, satisfacții și starea de împlinire. Când faci ceea ce « trebuie » te risipești și pierzi cea mai importantă resursa pe care o ai – timpul. Automat îți pierzi și sănătatea și starea de bine.

Atunci când faci ceea ce îți place și pentru care ai fost menit, aduci bucurie în viața ta și în viața celor din jurul tău. Dacă ți-ai găsit misiunea profesională munca îți aduce satisfacții și nu simți când trece timpul. Iar cea mai mare satisfacție este faptul că aduci o contribuție celor din jurul tău și  societății pentru că simți că munca ta contează și este apreciată.

Dacă ai ajuns în punctul în care nu mai ești dispus să îți irosești timpul și energia în activități care nu îți aduc bucurie atunci acest curs este pentru tine. Este un curs destinat persoanelor care vor să descopere care este menirea lor profesională și sunt dispuse să-și indeplineasaca visele.

Misiunea ta profesională face parte de cele mai multe ori din misiunea ta persoanală, este o parte integrantă foarte importantă a acesteia.

Gândește-te că petreci în medie 9 ore la serviciu în fiecare zi, iar dacă calitatea acestui timp nu îți aduce bucurie atunci întreaga ta viață este dată peste cap. Dacă nu ai un scop în ceea ce faci atunci nu faci altceva decât să risipești cea mai valoroasă resursa pe care o ai la îndemână, și anume timpul.

Cum ar fi că TU să faci ceea ce îți place să faci ? Ai fost înzestrat cu un dar divin și scopul este ca tu să te folosești de el în interesul tău și al celorlalți.

Imaginează-ți o lume în care toată lumea face lucrul la care se pricepe cel mai bine. Asta vom construi împreună în cadrul acestui curs și vom începe cu TINE !

 Ce vei dobândi la acest curs:

 -vei descoperi care este misiunea ta profesională

 -vei primi uneltele care să îți dea curajul să îți îndeplinești misiunea profesională

 -îți vei crește încrederea în tine

 -vei deveni propriul tău stăpân

 -vei învață să accepți și să te bucuri de starea de incertitudine și de momentul prezent

 -vei începe să faci pașii necesari pentru îndeplinirea misiunii profesionale

 

Cui se adresează acest curs ?

Tuturor persoanelor care sunt în căutarea misiunii personale și profesionale. Este o unealtă minunată pentru elevii de liceu și studenții care își caută drumul în viață. Deasemenea  este adresat celor care își dau seama că nu sunt pe drumul potrivit pentru că activitățile zilnice le epuizează toată energia și nu le aduc bucurie și împlinire și vor să facă o schimbare în viața lor.

 Tematică cursului

Cursul este împărțit în 3 module, la diferență de 3 săptămâni între ele, fiecare modul are 5 ore. Cursul se desfășoară în week-end. Prețul pe modul este de 200 ron.

Locația Hotel Arnia Iași

Data Modul1 –   16.05.2018

Ora: 10:00 – 15:00

 

Modul 1:  Cum să îți creezi realitatea pe care o vrei !

Modul 2 : Acționează ! Depășirea obstacolelor și a sacrificiilor.

Modul 3 : Depășirea fricii de necunoscut !

 

Înscrierile se fac la adresa de mail sau la nr de tel :

Trainer Irina Lupașcu – 0742261502

Mail : office@succestraining.ro

Numărul de locuri este limitat !