Jobul Ideal

În general oamenii își doresc jobul ideal pentru că nu îl au, deci din lipsă. Pe langă lipsă se mai adaugă puțină frustrare (sau poate mai multă), lipsa de răbdare, puțină suferință. Și acestă lipsă și aceste stări beneficiază de toată atenția lor, la asta se gândesc toată ziua (ba chiar și noaptea) și ajung să construiască tot felul de scenarii în capul lor care mai de care mai terifiante care declanșează emoții în ei, și astfel reafirmă această stare ba chiar o și înrăutățesc. Pe ce îții pui atenția și energia acolo materializezi.

Dar vreau să te întreb ceva…

Crezi că există posibilitatea să existe un alt potențial pentru tine? Crezi că există vreo posibilitate să ai un job super mișto, unde să te duci cu bucurie, să creezi, munca ta să aibă impact? Să-ți creezi Jobul Ideal? Crezi că există?

Și dacă crezi că exista (și cu siguranță există!) atunci de ce nu îți pui atenția pe acest potențial? Cum te-ai simți dacă s-ar întâmpla? care ar fi starea ta în fiecare zi dacă ai lucra la jobul tău ideal? crezi că ai fi recunoscător?

Tot ce vreau este să-ți pui atenția pe ce vrei în loc să-ți pui atenția pe ce nu vrei. Vreau să nu mai anticipezi scenarii din emoția de frustrare și lipsă.

Și dacă faci asta în fiecare zi, îți aduci aminte de viitorul tău ideal și simți starea pe care acesta ți-o dă – bucurie, recunoștință, creație și astfel să creezi o frecventă nouă pe care o emiți. Iar frecvența nouă pe care o emiți va atrage către tine jobul tau ideal .

Tehnica este simplă: creați-vă lista care definește jobul vostru ideal si apoi simțiți emoția jobului vostru ideal și nu ieșiți din ea până nu simțiți că aveți deja ceea ce vă doriți.

Și în fiecare zi puneți-vă atenția pe acest nou potențial – Jobul Ideal  și simțiți emoția îndeplinirii lui.

Mult succes!

Irina Lupașcu