curs public speaking

 

Ca și trainer întâlnesc frecvent mulți oameni valoroși, asumați și cu foarte mult bun simț care au un mesaj important de transmis. Cu toate acestea preferă să nu-și transmită mesajul pentru că sunt timizi, nu sunt obișnuiți cu atenția sau pentru că vorbitul în public li se pare copleșitor. Și uite așa stele care strălucesc puternic se închid în propriile cutii opace.

Pentru că m-am săturat să asist la această scenetă care se repetă cu regularitate, am creat acest curs în care îmi propun să demistific frica de a vorbi în public și să transmit ce inseamnă vorbitul în public cu adevărat.

Pentru că situația nu ne permite varianta de întâlnire în persoana ne vom întâlni online pe platforma Zoom.

Este un curs practic în care vom lucra intens ca TU să-ți transmiți mesajul așa cum doar tu știi să o faci. Cu pasiune, cu autenticitate, cu dorința de a le oferi celorlalți ceva nou și de a-i deschide către noi posibilități. La fiecare întâlnire tu sau colegii tăi veți ține prezentări și veți primi feed-back menit să îmbunătățească. Atunci când tu ești îndrăgostit de ceva transmiți și publicului starea ta. Așadar, care este mesajul tău? Ce te pasionează?

Vorbitul în public nu este doar despre tine, este mai ales despre ceilalți, mai precis despre ce poți să le oferi celorlalți.

Dacă ești pregătit să te deschizi către posibilități și să faci saltul în necunoscut te aștept să o facem împreună. Și pentru că eu m-am îndrăgostit de efectele vorbitului în public asupra oamenilor vreau să te fac și pe tine să te îndrăgostești de această artă.

Cursul cuprinde 5 întâlniri în care vom aborda următoarea tematică:

  1. Vorbitul în public nu este despre cum vorbești, este despre ce vorbești! Care este mesajul tău? Scapă de frica de a vorbi în public. Autenticitate. Starea de prezență.Traseul unei călătorii comune. Structura. Logica și construcția discursului. Stârnirea curiozității.
  2. Comunicarea bilaterală. Vebal. Non – verbal. Para – verbal. (articulare clară,pronunție corectă, cursivitate, pauze adecvate, volum adecvat, modulație, gesturi și mimică, contact vizual,naturalețe).
  3. Gestionarea emoțiilor și captarea atenției. Adaptarea în context. Conectarea cu publicul. Încrederea. Claritatea mesajului.
  4. Prezentarea. Ținută. Starea de spirit. Siguranța de sine. Pregătirea mentală.
  5. Tu urmezi!

Pentru fiecare întâlnire vei avea de pregătit și susținut un discurs. Tematica va fi data sau la alegere. Pentru discursul susținut vei primi feed-back de la colegi si de trainer cu scopul de îmbunătățire.

Toate întâlnirile vor fi înregistrate, astfel vei avea posibilitatea să te auto-analizezi și să îmbunătățești aspectele pe care le dorești.

Locurile sunt limitate. Există doar 5 locuri disponibile.

Cănd? În fiecare luni de la ora 17.00-20.00

Primul modul va fi pe 14 decembrie 2020 iar apoi ne întâlnim în fiecare luni.

(Modul 2 – 21 dec, Modul 3 – 4 ian, Modul 4 – 11 ian, Modul 5 – 20 ian)

Unde? Online, pe platforma Zoom

Cum? Cu inspirație și bucurie

Cât costă? 80 ron/modul

De ce? Pentru că vrei mai mult de la tine și te-ai săturat să știi doar tu mesajul tău.

Înscrierile se fac pe adresa de mail office@succestraining.ro sau la numarul de telefon – 0742261502

Te astept cu drag să creeăm magie împreună!

Irina Lupașcu

 

 

Testimoniale

“Am primit cu mare drag invitatia prietenei mele  Irina Lupascu de a participa la acest curs. Stiam din start ca va fi ceva special (am mai participat la cursuri sustinute de ea) si nu m-am inselat. Am avut parte de 7 intalniri magice in care am intalnit oameni speciali care mi-au devenit prieteni. Am vazut evolutii fantastice ale celor care nu credeau in veci ca vor stapani Arta Vorbitului in Public! Da, se poate! Desi am ceva experienta si pentru mine a fost o provocare pentru ca emotiile apar indiferent de cate ori ai mai vorbit in fata unui auditoriu.

Va invit cu mare drag sa participati la acest curs daca simtiti ca aveti nevoie de ajutor pentru a deveni un bun vorbitor in public. Trainerul, suportul de curs si atmosfera creata sunt cu adevarat speciale.

Felicitari absolventilor de la acest modul! 🏆🥇👩”- ‍ Mădălina Cristescu

 

 

 

 

“Cursul Public Speaking al Irinei m-a ajutat să înțeleg ce înseamnă să vorbești în public și care sunt pașii pentru un discurs reușit. Aici am conștientizat cât de mult se poate schimba viața mea învățând să vorbesc în fața oamenilor. Claritatea mesajului, adaptarea lui în funcție de persoana cu care vorbesc, gestionarea emoțiilor, transmiterea mesajului, sunt doar câteva dintre abilităţile dobandite la curs, care mă ajută în orice dialog. Pe lângă toate aceste daruri, am avut parte de o grupă minunată, mi-am făcut prieteni. Recomand cu drag acest curs magic. Dacă vrei să te cunoști mai bine, să lași emoțiile la ușă, să te distrezi vorbind oamenilor și să te bucuri de magia ta, aceasta este cursul care îți deschide multe posibilități.”-  Florina Șerban

 

 

 

“Cursul Irinei de public speaking m-a ajutat sa pot vorbi deschis din inima in fata oamenilor, m-a ajutat sa vad dincolo de temerile pe care le aveam. Tehnica este incredibila, materialul foarte eficient dar ceea ce mi-a transmis Irina inainte de toate este iubirea pentru public speaking. Acest curs pentru mine a fost o vindecare. Mi-as dori sa gasesc persoane ca Irina in toate domeniile.

Multumesc cu recunostinta infinita Irina!!!” – Irina Amarinei

 

 

 

“Buna! As vrea sa va impartasesc in cateva cuvinte experienta mea incredibila pe care am trait o alaturi de Irina. Cursul  nu a fost pentru mine ceva la care ma asteptam. A fost extrem de mult peste asteptari. Cu ajutorul Irinei, m am regasit pe mine insami, mai bine zis mi am gasit pentru prima oara valorile si potentialul. Am reusit sa trec peste principala mea frica, aceea de a vorbi in public. Frica asta imi bloca efectiv viata, si desi am avut intotdeauna cate ceva de spus, ramaneam inchisa in mine. Pot sa spun acum….public, ca da, Irina, cu modalitatea ei de a pune in valoare si a scoate in evidenta ce e mai bun din oameni, iti da impulsul cel mai bun sa ti chimbi viata. Multumesc draga mea!” – Ema

 

“Cursul e foarte provocator, interesant, bine structurat si emotionant. Am prins curaj, am invatat sa ma gestionez emotional cand vine vorba de vorbit in public, am căpătat incredere prin sprijinul colegelor si incet-incet, m-am apucat de vorbit si, mai mult decat atat, a inceput sa imi placa foarte mult. Irina este un trainer foarte bun, a reusit sa empatizeze cognitiv si emotional cu noi, ne-a dat feedback-uri foarte foarte utile, mi-a placut mult ca a intuit si stiut momentul oportun de a ne impulsiona sa fim mai bune si spun cu toata sinceritatea ca e unul din cei mai implicați traineri cu care am lucrat la un curs.

Recomand cursul din toata inima!” – Bianca

 

 

 

“Am fost onorota sa particip la cursul de Public speaking! Tu Irina esti un mentor extraordinar. La acest curs nu doar ca am invatat great skills pentru a vorbi in public, dar am si descoperit in ce consta magia vorbitului in public si mi-am dat seama cat de mult imi place. Plus ca am avut si marea binecuvantare sa am niste colege magnifice din toate punctele de vedere! Multumesc! Multumesc! Multumesc!” – Elena Ginu