Merit! (să primesc, să fiu iubită, să fiu fericită, să fiu sănătoasă, abundentă, să fac ceea ce îmi place cu adevărat, să fiu stăpâna timpului meu…).

De multe ori blocajul în a materializa ceea ce îți dorești este că tu simți că nu meriți acel ceva. Si starea asta blochează procesul. Nu merit este ca o ușă închisă, ca un zid care nu permite trecerea către ceea ce vrei.

Starea de “nu merit” își poate avea originea în mica copilărie când mintea ta a tras concluzia asta și astfel s-au creat  conexiuni neuronale puternice care întrețin această credință limitativă care are atașată o emoție puternică. Ca și emoție este ca o stare de lipsă, de insuficiență (nu mă simt suficient de bun), de vinovăție, de rușine, de suferință, tristețe, eșec. Un cumul de emoții de frecvență joasă. Gradul diferă la fiecare dintre noi în funcție de modul în care a fost creată și apoi alimentată această emoție.

Cum o dizolvăm?

Ei bine, în primul rând este important să o conștientizăm și să-i conștientizăm efectele în viața noastră.

Apoi este important să luăm decizia cu maximă determinare că vrem să o schimbăm.

Apoi ne facem un plan de acțiune personalizat.

Fundația stării și credinței “Merit să primesc” este o stare interioară, este iubirea care pleacă din interior, este aprecierea față de mine și față de viață, este recunoștința pentru miracolul vieții și pentru privilegiul existenței, este starea de prezență interioară care mă conectează cu energia divinității.

Să te iubești înseamnă să iubești ce ești. Și ești creația Divinității care conține și manifestă Divinitatea. Suntem copiii Divinității. Asta este esența noastră, a tuturor. Aceasta este Fundația.

Așa că va trebui sa lucrezi la fundație. Aici intervine planul de acțiuni. Ce funcționează pentru mine? Ca si recomandări putem folosi:

Starea de prezență

Afirmațiile

Recunoștința (practicată zilnic)

Meditațiile

Acțiune conștientă armonizată cu ceea ce îmi doresc

Lucrul cu o persoană specializată (dacă simt ca nu pot singur)

În acest fel starea interioară începe să se schimbe, începem efectiv să ne schimbăm frecvența pentru că întreținem emoții de frecvență și vibrație înaltă.

Acestea ne deschid și această deschidere interioara îți permite să primești, este starea de Eu Merit.

Cât durează dizolvarea?

Toată viața! Dar vei observa rezultate remarcabile chiar din primele săptămâni si luni.

Să trecem la treabă!

Merit să am orice îmi doresc!

I.L.