Workshopuri

Workshopurile  sunt  focusate pe obținerea cunoștiințelor de specialitate, creșterea gradului de hotărâre și automotivație, creșterea încrederii în sine, planificare atentă, stabilirea unor obiective clare.
Sunt interactive și îmbunătățesc modul de lucru în echipă.
Obiectivul lor este creșterea gradului de încredere profesională care va duce la creșterea stimei de sine.

Workshop-uri disponibile

Abilitatea de a vorbi bine și de a vorbi în public este cea mai apreciată abilitate căutată pe piața muncii.

În cadrul acestui workshop vom învața cum sa tinem un speech, ce ne motiveaza sa o facem, vom învața cum să construim și cum să livrăm speech-uri, vom integra cunostiinte de comunicare, de importanta mesajului, dicție, argumentare și inovație.

Workshopul este interactiv, vom avea o sesiune teoretică și o sesiune practică în care vom livra speech-uri în față colegilor și vom primi feed-back constructiv.

Work-shopul este structurat in 3 module a cate 3 ore fiecare.

Argumentarea este esențială în toate aspectele vieții. Acest workshop va învață cum să argumentați cu succes. Veți învața reguli simple dar vitale pe care să le folosiți în procesul gândirii și ce greșeli să evitați atunci când argumentați.

Vom învața să identificăm, să analizăm și cum să evaluăm argumentele celorlalți (inclusive politicieni, vânzători, profesori, colegi, șefi) și cum să ne construim noi argumentele pentru a-I convinge pe ceilalți.

Aceste abilități ne vor îmbunătăți toate ariile vieții.

Scopul acestui workshop este să va dea încrederea că puteți oferi feed-back cu succes în interesul d-voastră și al celorlalți. Feed-back-ul este o artă în care vom deveni experți.

Vom integra abilitățile esențiale ale feed-back-ului, vom lucra la motivația personală evidențiind beneficiile feed-back-ului și vom da exemple de oameni ale căror cariere s-au îmbunătățit datorită feed-back-ului.

Feed-back-ul necesită implicare activă, ascultare activă, corelarea cu așteptările personale și dorință de a îmbunătăți performanță celui căruia îi dați feed-back.

Va aștept să deveniți maeștri ai feed-back-ului.

Investește în tine și dă-ne un mesaj!